Viacom uvedl v regionu střední a východní Evropy první mobilní aplikaci, ve hře je i český trh

30. listopad 2018

Pro český a slovenský trh je připraveno několik konceptů, nicméně zatím není jasné, kdy budou uvedeny ke koncovým uživatelům.

Společnost Viacom, která je mimo jiné provozovatelem placeného dětského kanálu Nickelodeon, uvedla v Srbsku mobilní aplikací Nickelodeon Play. Tato balkánská země je vůbec první v regionu střední a východní Evropy, kde byla tato novinka představena. Díky této aplikaci mohou dětští diváci sledovat například seriály Spongebob v kalhotách, Želvy ninja, Tlapkova patrola nebo Alvin a Chipmankové. Aplikace by mohla být představena i na českém trhu.

„Viacom má k dispozici několik aplikací, které jsou připravené v lokalizované podobě ke vstupu na český nebo česko-slovenský trh, nicméně až se tak stane, bude to ve spolupráci s distribucními partnery nebo partnerem, případně operátorem. Momentálně probíhají jednání s vícero operátory o této spolupráci i na našich trzích,“ uvedla pro portál Digitální rádio Erika Luzsicza, zakladatelka společnosti Axocom, která Viacom na českém trhu zastupuje.

autor: lukpo
Spustit audio

Související