VIDEO: Zpravodajská televize TA3 má od pondělí nové studio i vizuál

16. říjen 2017

Stanice vysílá volně ve slovenském multiplexu 2 vedle programů TV JOJ, Plus a Barrandov Family. Dále je k dispozici nekódovaně ze dvou satelitů v rámci kabelové distribuce.

Z nového, respektive zrekonstruovaného studia, vysílá od pondělí 16. října slovenská zpravodajská televize TA3. Diváci si mohou všimnout především nových dekorací. Rekonstrukce doposud používaných prostor probíhala od září. Spolu s touto změnou proběhla také inovace grafiky, která je výrazná. Logo stanice je nově umístěno do levého horního rohu obrazovky, novou podobu má také informační lišta a jednotlivé znělky.

Zpravodajský kanál TA3 vysílá volně ve slovenském multiplexu 2 vedle programů TV JOJ, Plus a Barrandov Family. Díky tomu je možné tuto stanici přijímat i na omezeném území České republiky, a to právě díky příhraničnímu zásahu. Program je dále k dispozici jako neplacená televize na satelitu Eutelsat 16A (operátor AntikSat) ve standardním a družici Astra 3B (operátor Skylink) ve vysokém rozlišení. Na pozici 23,5 východně bylo vysílání v SD kvalitě ukončeno již před několika měsíci. TA3 mají v nabídce i někteří tuzemští kabeloví operátoři.

autor: lukpo
Spustit audio