Vodafone TV přidala do nabídky další programy známé z kabelové televize Horizon

16. červen 2021

Kabelová společnost Vodafone pokračuje v doplňování kanálů do nabídky své televizní služby, které byly dříve klientům dostupné pouze na platformě Horizon provozované již neexistujícím operátorem UPC.

V uplynulých dnech se v kabelové nabídce televize Vodafone objevily další programy v minulosti dostupné pouze na platformě Horizon. Doplněny tak byly konkrétně stanice čínského státního vysílatele CCTV4 a CGTN Documentary. Doposud byl na platformě Vodafone TV k dispozici z této rodiny pouze kanál CCTV. Divák pozná příjem z kabelové televize na boxu jednoduše – jakmile odpojí koaxiální kabel, programy přestanou fungovat.

Novinkou ve Vodafone TV je také německá zpravodajská stanice DW, respektive její verze ve vysokém rozlišení. Doposud byla tato stanice šířena pouze v SD kvalitě. HD verze byla přístupná na boxech Horizon, případně na vlastních přijímačích zákazníků s kabelovým tunerem. Podle očekávání operátor v uplynulých dnech doplnil do nabídky i nově zařazena kanály Chuck TV HD a Lala TV, které se krátce objevily pouze na původních přijímačích.

autor: lukpo
Spustit audio

Související