Značka Hey se vrátila do éteru, na jihu Čech „navazuje“ na Rádio Krumlov

13. květen 2016

Pro studio Krumlov připravuje Pýchův tým i samostatné webové stránky. Stejný krok se plánuje i pro Brno, respektive vysílání pro Moravu.

Podnikatel Miroslav Pýcha rozjel ve velmi krátké době svůj chystaný projekt Rádio Hey, respektive Hey Rádio. Jako první se ho dočkali na vlnách Rádia Sázava obyvatelé Českého Krumlova a Pýcha tu prakticky navazuje na tradici již řadu let neexistujícího Rádia Krumlov. Stanice vysílá na frekvenci 100 MHz z lokality Lipová ulice. Vysílání bylo oficiálně spuštěno 4. května, tedy v průběhu minulého týdne. Lokální studio Hey Rádia je umístěno v muzeu Czech Underground a ve večerních časech tu již probíhá regionální odpojované vysílání.

Pro studio Krumlov připravuje Pýchův tým i samostatné webové stránky. Stejný krok se plánuje i pro Brno, respektive vysílání pro Moravu. „S ohledem na krátký čas, který uběhl od udělení licencí pro Brno, resp. pro Český Krumlov, jsme spustili v nejkratší možné době standardní vysílání a připravujeme se postupně i na místní vysílání v obou regionech,“ uvedl pro web Digitální rádio Miroslav Pýcha. Ke spuštění je již také připraven vysílač v Českých Budějovicích. Vysílání by mělo být na frekvenci 91,6 MHz zahájeno v horizontu tří týdnů.

autor: lukpo
Spustit audio