Zpětné zhlédnutí pořadů na přijímačích kabelové televize UPC? Prý už velmi brzy

7. listopad 2016

V dohledné době by se této funkcionality měli dočkat i polští zákazníci operátora, kde je jeho kabelová televize nejúspěšnější.

Ještě v průběhu tohoto měsíce plánuje kabelový operátor UPC Česká republika zprovoznit funkci zpětného zhlédnutí i na svých multimediálních přijímačích označovaných jako HD DVR Mediabox. Webu Digitální rádio to sdělil Jaroslav Kolár, mluvčí největší kabelové firmy u nás. UPC nabídne svým klientům možnost nejdelšího zpětného zhlédnutí z velkých operátorů. Pro srovnání, O2TV nabízí návrat v čase o 50 a Skylink „pouze“ o 30 hodin.

„Tuto funkci máme v nabídce UPC jako v Česku, tak i na Slovensku, již delší dobu. V České republice tato funkce zatím není k dispozici pouze v nabídce HD DVR boxů, ale i pro uživatele těchto boxů máme dobrou zprávu - Re-play, resp. Zpětné zhlédnutí bude zpřístupněno již během tohoto měsíce,“ konstatoval Kolár. Možnost návratu v čase je jednou z výhod placené televize oproti volně šířené nabídce. Kabelový operátor UPC podle informací webu Wirtualnemedia.pl připravuje brzké uvedení služby i na polském trhu.

autor: lukpo
Spustit audio