Albrecht DR 450: Alan Electronics představuje svůj první kombinovaný radiobudík

27. leden 2017

Přijímač lze ovládat prostřednictvím mobilní aplikace AirMusic Control podporující streaming zvukových souborů, audio knih a je s ní možné ovládat pochopitelně i internetové rádio.

Společnost Alan Electronics, která stojí za značkou Albrecht, představuje svůj vůbec první radiobudík kombinující poslech analogového, digitálního a internetového rádia. Produktová novinka německé firmy má označení DR 450. Přijímač navíc disponuje i barevným displejem na předním panelu, která umí zobrazit nejen doplňkové informace šířené danou rozhlasovou stanicí, ale také aktuální předpověď počasí.

Přijímač lze ovládat prostřednictvím mobilní aplikace AirMusic Control podporující streaming zvukových souborů, audio knih a je s ní možné ovládat pochopitelně i internetové rádio s databází přibližně pětadvaceti tisíc rozhlasových stanic. Kromě zvuku klasického budíku si může uživatel nastavit vstávání se svým oblíbeným rádiem a využít funkci Crescendo, která při aktivaci postupně zesiluje hlasitost a donutí majitele přijímače k aktivní činnosti. Přijímač také podporuje přehrávání zvukových souborů uložených ve vašem počítači.

autor: lukpo
Spustit audio