Albrecht DR 880: digitální rozhlas, slideshow, multimédia a barevný displej

31. březen 2017

Uživatel ocení barevný 2.4 palcový displej pro reprodukci doplňkových informací, snadné propojení s mobilním telefonem nebo tabletem, případně MP3 přehrávačem.

Německý výrobce Alan Electronics uvádí v těchto dnech na trh novinkový digitální přijímač Albrecht DR 880. Znalci této značky ho příbuzensky okamžitě přiřadí k již několik měsíců existujícímu modelu DR 883. Základem výrobku je dřevěná skříň v kombinaci s pololesklým plastem. Model je určený zejména pro použití v domácnosti – obývacím pokoji, kuchyni nebo kanceláři. Dřevěná skříň má Albrechtovi dodat kvalitní reprodukci prostorového zvuku.

Co se týká funkcí, uživatel ocení barevný 2.4 palcový displej pro reprodukci doplňkových obrazových informací (slideshow), snadné propojení s mobilním telefonem nebo tabletem, případně MP3 přehrávačem (port Aux In). Kromě poslechu digitálního rádia je pochopitelně podporován i analogový rozhlas VKV. Výrobce uvádí, že novinkový produkt je kombinací moderního, ale zároveň osvědčeného vzhledu z minulosti. Funkce alarmu je samozřejmostí. Přijímač podporuje pouze III. pásmo a nikoliv dříve využívaný L-band.

autor: lukpo
Spustit audio