AMC Networks uzavřela dohodu s NBCUniversal, nabídne i krále Jelimána

9. říjen 2017

Diváky čekají nové animované seriály na placených televizních stanicích Minimax a JimJam.

Společnost AMC Networks International – Central and Northern Europe uzavřela významnou dohodu s NBCUniversal. Ta přinese divákům televizních stanic Minimax a JimJam již tento podzim nabídku animovaných seriálů z dílny studia DreamWorks. Nově budou mít malí diváci a divačky možnost sledovat na stanici Minimax více než 750 premiérových epizod populárních dětských pořadů.

Prvními seriály, na které se mohou těšit, jsou Sláva králi Jelimánovi (All Hail King Julien), Dobrodružství Kocoura v botách (The Adventures of Puss in Boots) nebo Dynotrax (Dinotrux). Všechny mají shodně premiéru 11. listopadu. Kromě toho je čekají i nová dobrodružství panenky Barbie. Nové tituly najdou také na televizní stanici JimJam. Zde od listopadu startují nová dobrodružství skřítka Noddyho. Minimax i JimJam jsou součástí nabídky řady placených služeb – kabelových a IPTV operátorů, k dispozici jsou také na satelitu.

„Tato dohoda o akvizici vysílacích práv je potvrzením našich dlouhodobých plánů na zkvalitňování obsahu na našich televizních stanicích. NCBUniversal nabízí neobyčejně široké portfolio seriálů z dílny DreamWorks, které naši diváci dozajista ocení. Jsme rádi, že jim budeme moci poskytnout programovou nabídku, která bude rozmanitější než kdykoliv předtím, a nabídne velice atraktivní kombinaci nových kultovních titulů i osvědčených klasik,“ konstatoval Evžen Chlanda, regionální manažer AMC pro Českou republiku a Slovensko.

autor: lukpo
Spustit audio