Americká CBS spustí globální videoslužbu. Zdali přijde i do Česka, zatím není jasné

8. srpen 2017

„Tím, že půjdeme za spotřebiteli po celém světě, přineseme nové spojení mezi globálním publikem a naším špičkovým prémiovým obsahem,“ konstatoval Leslie Moonves, generální ředitel CBS Corporation.

Americká placená televize CBS plánuje globální expanzi své videotéky CBS All Access. V pondělí to uvedla prostřednictvím tiskové zprávy s tím, že po Spojených státech se služby dočká v první polovině roku 2018 i sousední Kanada, a poté budou následovat další trhy. Zdali služba v budoucnu dorazí do České republiky, případně na Slovensko, zatím není jasné. Důvodem k připravované expanzi je vyšší růst předplatitelů, než se předpokládalo.

„Tím, že půjdeme za spotřebiteli po celém světě, přineseme nové spojení mezi globálním publikem a naším špičkovým prémiovým obsahem. Těším se na spuštění CBS All Access v Kanadě počátkem roku 2018, a poté na řadě dalších trhů a různých kontinentech po celém světě,“ konstatoval Leslie Moonves, předseda představenstva a generální ředitel společnosti CBS Corporation. Služba CBS All Access funguje od října 2014 a aktuálně nabízí více než 9000 epizod formou videa na vyžádání včetně aktuálních seriálů z hlavního vysílacího času, denního programu i pozdního večera. Měsíční předplatné vyjde na 5.99 USD.

autor: lukpo
Spustit audio