Aplikace Českého rozhlasu od dnešního dne součástí balíčku StreamOn od T-Mobilu

22. leden 2018

V rámci nepočítání dat nabízí aplikace Českého rozhlasu už konkurenční Vodafone. Ten má ale pro internet vyhrazený čtyři samostatné balíčky podle jejich tematického zaměření.

Telekomunikační operátor T-Mobile rozšiřuje od dnešního dne svůj placený balíček StreamOn o Český rozhlas. Jedná se konkrétně o mobilní aplikace iRadio, Radiotéka – audioknihy do kapsy a Radio Wave. Klienti operátora s touto nabídkou tak budou moci využívat dané aplikace bez toho, aniž by se jim započítávalo jejich využití do datového limitu. Do StreamOn už v tuto chvíli patří například aplikace HBO GO, YouTube, Stream.cz nebo Mobilní TV právě od T-Mobile.

V rámci nepočítání dat nabízí aplikace Českého rozhlasu už konkurenční Vodafone. Ten má iRadio, Radiotéku – audioknihy do kapsy a Radio Wave jako součást svého balíčku Music Pass, jehož součástí jsou například hudební služby Spotify, Tidal, Apple Music nebo Deezer. Každý operátor pohlíží na streamingové služby z tohoto pohledu jinak. Zatímco T-Mobile má jediný balíček, Vodafone je dělí podle toho, zdali jsou zaměřené na sociální sítě, video, hudbu, případně chatovací aplikace. Social Pass a Video Pass nabízí až do konce ledna zdarma.

autor: lukpo
Spustit audio