Aplikace Skylink Live TV s aktualizací v televizorech LG WebOS

2. leden 2019

Jednou z hlavních změn je úprava podoby přehrávače, kde se objevila virtuální tlačítka zpět, přehrávání/pauza, stop a vpřed. Proměnou prošel i televizní archiv.

Začátkem roku 2019 došlo v rámci televizorů LG s operačním systém WebOS k aktualizaci aplikace Skylink Live TV, která umožňuje sledovat internetovou nabídku největšího satelitního operátora na trhu. Mezi novinkami je mimo jiné nová podoba televizního archivu, kde každá stanice dostala přehledně své logo a divák se v ní orientuje horizontálně. Drobně se změnila i podoba TV průvodce. I zde si může divák přehrávat pořady z archivu. 

Jednou z hlavních změn je také úprava podoby přehrávače, kde se objevila virtuální tlačítka zpět, přehrávání/pauza, stop a vpřed. Uživatelé aplikace by bez pochyby uvítali, pokud by se mohli na časové ose pohybovat pomocí dálkového ovladače a kurzoru, který se objeví při několikanásobném mávnutí rukou. Od druhé poloviny loňského roku je možné Skylink Live TV objednat i samostatně a předplatné Skylinku už také není vázáno výhradně na satelitní nabídku.

autor: lukpo
Spustit audio

Související