Hybridní platforma Skylink Live TV bude po Samsungu dostupná i v televizorech LG

14. září 2018

Uživatelé aplikace mohou díky Skylink Live TV sledovat pořady nejen živě, ale také ze záznamu. Platforma umí kombinovat příjem internetové i satelitní televize.

Lucemburská skupina M7 Group, která je vlastníkem satelitní služby Skylink, dnes oznámila, že v rámci chytrých televizorů začne po společnosti Samsung spolupracovat také se značkou LG. Majitelé těchto zobrazovačů se tak brzo mohou těšit, že i oni budou mít k dispozici platformu Skylink Live TV. Příští týden bude uvedena novinka oficiálně v Německu, Jaromír Glisník, člen představenstva M7 Group, očekává pro Českou republiku a Slovensko uvedení v horizontu týdnů.

Výhodou aplikace je skutečnost, že je možné sledovat programy nejen šířené prostřednictvím klasického satelitního signálu, ale také nelineárně – přes internet. Uživatelé mohou využívat funkce zpětného zhlédnutí i přehrání pořadu z archivu. K dispozici je pochopitelně i elektronický programový průvodce (EPG) i možnost ukládání nahrávek do takzvaného cloudu, tedy na vzdálené úložiště. Dnes již standardní funkcí je i přehrávání pořadu od konkrétního místa na různých zařízeních. Podpora je připravena pro televizory LG z roku 2015 s WebOS 3.0 a novější.

autor: lukpo
Spustit audio

Související