Aplikace YouTube Kids pro Apple TV konečně v češtině

3. srpen 2020

Společnost Google nabízí svou dětskou videoplatformu na našem trhu od února loňského roku. Zájemci si ji mohou nainstalovat zdarma například i do mobilního telefonu s operačním systémem Android a iOS nebo tabletu.

Uživatelé streamingové multimediální platformy Apple TV mohou konečně využívat aplikaci YouTube Kids v českém jazyce. Doposud byla tato nabídka určená pro děti k dispozici pouze v angličtině. Počeštěny jsou jak položky v rámci menu, tak i popisky jednotlivých videí. YouTube Kids nabízí na své internetové televizní platformě také společnost Vodafone. Zde byla dětská verze oblíbeného videoportálu k dispozici v češtině od samého počátku. Vodafone TV začala působit v Česku od druhé poloviny března.

Společnost Google nabízí svou dětskou videoplatformu na našem trhu od února loňského roku. Zájemci si ji mohou nainstalovat zdarma například i do mobilního telefonu s operačním systémem Android a iOS nebo tabletu. Pokročilé algoritmy vybírají pro tuto aplikaci vhodný a bezpečný obsah a rodiče navíc mohou díky sadě ovládacích nástrojů dále kontrolovat, která videa a kanály mohou jejich děti sledovat a jak dlouho. Aplikace nabízí množství videí pro celou rodinu členěné do sekcí Pořady, Hudba a Hledat.

autor: lukpo
Spustit audio

Související