Automobilka Hyundai zpřístupnila svůj obsah v televizorech Samsung a LG

14. září 2020

V případě televizorů Samsung se jedná o modely vyrobené po roce 2017, LG Smart TV musí splňovat podmínku operačního systému WebOS 3.5 a následujících verzí. Veškerý obsah je k dispozici zdarma.

Jihokorejská automobilka Hyundai Motors zpřístupnila v uplynulých dnech svůj multimediální obsah pro majitelé televizorů Samsung a LG. Na tuto novinku upozorňuje motoristický výrobce i prostřednictvím svých webových stránek. V případě televizorů Samsung se jedná o modely vyrobené po roce 2017, LG Smart TV musí splňovat podmínku operačního systému WebOS 3.5 a následujících verzí. Aplikaci je možné nainstalovat zdarma, stejně tak bezplatný je i poskytovaný obsah.

Společnost Hyundai Motors umožňuje prostřednictvím nové aplikace přístup ke svému portálu https://channel.hyundai.com/, kde jsou k dispozici položky Live, TV a Models. V první kategorii je možné sledovat vysílání lineárního internetového kanálu, který produkuje jihokorejská firma, ve druhé jsou k dispozici informace o přítomnosti značky v chytrých televizorech a třetí pak aktuálně seznamuje s vozy Elantra a Tucson. Tvářemi Hyundai Motors je i v České republice mezi mladou generací velmi populární skupina BTS.

autor: lukpo
Spustit audio

Související