Bavorská stanice Rock Antenne přidává do svého portfolia další dva tematické streamy

9. srpen 2021

Na webu bavorské rozhlasové stanice Rock Antenne je možné naladit další dva nové internetové streamy, první je věnovaný letním hitům, druhý unplugged a akustickým provedením různých skladeb.

Rock Antenne je vedle své vlajkové lodi Antenne Bayern velmi aktivní na poli digitálního rádia DAB+. Kromě Bavorska ji od podzimu loňského roku mohou zájemci naladit i v celoplošném multiplexu Antenne DE. Důležitou součástí obchodní strategie je pak nabídka on-line streamů dostupných na webu. Tu od začátku července doplnily programy Sound of Summer (Zvuk léta) a Lagerfeuer Rock (unplugged vystoupení a akustické verze skladeb).

Provozovatel rozhlasové stanice Rock Antenne nabízí na svém webu celou řadu specializovaných programů od klasického rocku až po alternativní vánoční skladby. Nové rockové streamy pochopitelně nebyly do portfolia zařazeny náhodou a souvisejí právě s letním počasím. Unplugged nebo akustické skladby jsou podle Rock Antenne ideální například k poslechu s kytarou k táborovému ohni apod. Ten má stanice přímo v logu.

autor: lukpo
Spustit audio

Související