Rock Antenne po vstupu do celoplošného DAB+ v Německu spolupracuje s televizí Deluxe Music

15. březen 2021

Rozhlasová stanice Rock Antenne, která loni na podzim díky celoplošnému vysílání DAB+ významně rozšířila svůj zásah v Německu, má od února svůj vlastní blok na televizním kanálu Deluxe Music. Ten je k dispozici i v nabídkách tuzemských placených služeb.

Nový hudební blok, který vysílá televizní kanál Deluxe Music, se jmenuje Rock Antenne Deluxe a zájemci si ho mohou pustit každou středu od 23:00 do jedné hodiny po půlnoci. Stanice je k dispozici jak v některých placených službách, tak i volně na satelitu Astra, pozice 19,2 stupně východně. „Bez rockové hudby a bez hudebních videí by byl svět mnohem nudnější,“ zdůvodnila zařazení nového bloku Ulrike Unseldová, která je zodpovědná za portfolio televizních kanálů HighView, kam patří i Deluxe Music.

Rock Antenne Deluxe je určen všem skalním fanouškům rockové klasiky. Pro tematickou rozhlasovou stanici, která výrazně podporuje vysílání DAB+ v Německu, je tato spolupráce zcela logickou volbou i s ohledem na podporu vlastní značky. Spojení rádia a televize navíc může být zajímavé i pro samotné inzerenty, kteří budou chtít cílit na specifické publikum. Co se týká obsahu dvouhodinového bloku, Rock Antenne slibuje interprety od skupiny Queen až po Slash. Zazní nejpopulárnější, největší i nejnovější rockové hity.

autor: lukpo
Spustit audio

Související