Bavorská zpravodajská stanice B5 aktuell se mění na BR24

30. červen 2021

K významné změně na bavorském rozhlasovém trhu dochází od čtvrtka 1. července. Veřejnoprávní stanice B5 aktuell dostává nové označení BR24 a stává se součástí komplexního informačního servisu pro posluchače v Bavorsku.

Spolehlivé a rychlé informace. To je přesně to, co posluchači najdou i nadále na zpravodajské stanici B5 aktuell, od 1. července BR24. Změnu názvu a grafického vizuálu bude bavorský vysílatel pochopitelně reflektovat i na platformě DAB+, a to ať už jde například o doprovodné obrázky – slideshow, nebo textový servis. BR24 nabídne na několika platformách vše, co hýbe Bavorskem, Německem i celým světem.

Zpravodajskou stanici BR24 doplní i inovované publicistická relace BR24 Rundschau. Chybět nebudou ani nadále ověřené a spolehlivé informace, které symbolizují kvalitní veřejnoprávní žurnalistiku. Pod hlavičkou br24.de bude fungovat i zpravodajský portál. BR24 má nemalý cíl – stát se v krátké době nejznámější bavorskou informační značkou pod heslem „Tady je Bavorsko“. Nové motto doplní i stejnojmenná reklamní kampaň.

autor: lukpo
Spustit audio

Související