BBC spustila speciální digitální okruh věnovaný country music, vysílat bude do neděle

10. březen 2017

Stanice nebyla spuštěna náhodou právě v tuto dobu. V Londýně se koná známý festival Country 2 Country za účasti hvězd, jako jsou Brad Paisley, Chris Young nebo Reba McEntire.

Stanici věnovanou výhradně country music spustil pod názvem BBC Radio 2 Country britský veřejnoprávní rozhlas. Jedná se o takzvaný pop-up okruh, tedy příležitostný program, který je k dispozici pouze několik dní. BBC Radio 2 Country bude fungovat pouze do neděle 12. března.

Stanice je k dispozici ve Velké Británii v rozhlasovém multiplexu BBC, v České republice a na Slovensku pak díky webovému streamu a mobilní aplikaci BBC iPlayer Radio.

Průvodcem na speciálním několikadenním okruhu je posluchačům country specialista Baylen Leonard. Stanice nebyla spuštěna náhodou právě v tuto dobu. V Londýně se koná známý festival Country 2 Country za účasti hvězd, jako jsou Brad Paisley, Chris Young, Reba McEntire, Hunter Hayes nebo Zac Brown Band. BBC Radio 2 Country, které se poprvé ozvalo před dvěma lety, přinese svým posluchačům i přímé přenosy z avizovaného festivalu, kde bude mít poprvé svou vlastní stage. Jedná se o jednu z aktivit na propagaci této značky.

autor: lukpo
Spustit audio