Bezplatná nabídka služby Plex se rozrostla o další kanál pro gaye a lesby

1. duben 2022

Provozovatel multimediální platformy Plex zařadil do své nabídky v uplynulých dnech další program určený pro LGBTQ+ komunitu, tedy gaye, lesby a další sexuálně orientované menšiny. Programovou novinkou se stala tentokrát HappiTV, už dříve se zde objevila filmová stanice Cinepride.

„Streamování hrdosti. HappiTV je mediální platforma zaměřená na poskytování kvalitní zábavy a příjemného domova pro LGBTQ+ komunitu,“ představuje stručně projekt na svém webu provozovatel multimediální platformy Plex. Stanice je v nabídce pochopitelně k dispozici ve vysokém rozlišení obrazu včetně programového průvodce EPG. Službu Plex je možné využívat bezplatně v chytrých televizorech a multimediálních centrech.

V nabídce platformy Plex pro uživatele v České republice je aktuálně více než stovka televizních stanic všech žánrů. Z pochopitelných důvodů a absenci rodičovského zámku nejsou k dispozici pouze erotické programy. Kromě bezplatného streamování televizních kanálů nabízí internetová služba například také online videoportál, správu fotografií nebo domácí audiotéky. V minulosti sem bylo implementováno i rozhraní hudební služby Tidal.

autor: lukpo
Spustit audio

Související