Bezplatná streamingová služba Plex vyřadila z nabídky dvě stanice, tři jiné přidala

25. listopad 2020

Uživatelé platformy Plex mohou kromě streamování médií sledovat také živě vysílané programy. Jde zejména o anglicko-jazyčné stanice, kterým chybí lokalizace. Nově jsou zde k dispozici kanály MAVTV Motorsports Network, Newsmax TV a Dark Matter TV.

Bezplatná internetová televize streamingové služby Plex přikročila v uplynulých dvou týdnech k několika programovým změnám. Z nabídky byly vyřazeny kanály So… Real a ESR 24/7 eSports Network, objevily se tu naopak stanice MAVTV Motorsports Network, Newsmax TV a Dark Matter TV. Vzhledem k tomu, že nabídka Plex TV je složena výhradně z volně dostupných programů, lokalizace formou titulků, případně dokonce dabingu zde neexistuje. Některé programy jsou dostupné pouze ve standardním, jiné i ve vysokém rozlišení.

Kde mohou zájemci službu využívat? Aktualizovaná verze streamingové služby Plex, která obsahuje i kategorii Živá TV, je k dispozici na webové adrese app.plex.tv, případně v aplikaci pro Apple TV. Distribuci klasických televizních programů nabízí tato platforma od letošního července, kdy obsahovala téměř sedm desítek stanic. Od té doby se situace změnila a aktuálně jich mají uživatelé v České republice k dispozici pětačtyřicet. Pro tuzemské zájemce jde v drtivé většině o naprosto neznámé kanály s výjimkou několika málo značek.

autor: lukpo
Spustit audio

Související