Streamingová služba Plex nabízí nově i bezplatné televizní kanály, v Česku jich je přes sedm desítek

24. červenec 2020

Mezi známějšími značkami jsou například programy Reuters, Yahoo Finance, herní 24/7 eSports Network nebo Toon Googles. Hudební fanoušci jistě ocení tematické videoklipové streamy různého zaměření.

Služba Plex, která je řadě internetových uživatelů dobře známá zejména jako platforma pro streamování multimédií všeho druhu, přichází s dalším klíčovým rozšířením. Od čtvrtka 23. července je součástí její nabídky i několik desítek bezplatných televizních stanic. V České republice jde konkrétně o 71 kanálů, z nichž 41 je k dispozici ve vysokém rozlišení obrazu. Při prvotním spuštění je uživatel upozorněn, že nová služba je financována občasným vkládáním reklam. K dispozici je už v tuto chvíli on-line nebo díky Apple TV.

Provozovatel služby je na novinku náležitě hrdý a uvádí, že na jednom místě, v jediné aplikaci, nabízí všechny multimediální služby včetně živého vysílání. Jejich stávající programovou nabídku pochopitelně plánuje nadále rozšiřovat. Mezi známějšími značkami jsou například programy Reuters, Yahoo Finance, herní 24/7 eSports Network nebo Toon Googles. Hudební fanoušci jistě ocení tematické videoklipové streamy různého zaměření. Pro sledování živého vysílání v rámci platformy Plex není dokonce nutná ani registrace.

autor: lukpo
Spustit audio

Související