Blíží se start stanice O2TV Tenis, zákazníci O2 už ji najdou na svých boxech

30. prosinec 2016

Po ostrém startu, který je naplánován na pondělí 2. ledna 2017, by měl program obsadit programovou předvolbu 59 a zařadit se tak mezi stanice O2TV Sport a O2TV Fotbal.

Společnost O2 Czech Republic zahájila zkušební vysílání svého dalšího exkluzivního sportovního kanálu s názvem O2TV Tenis. Klienti největší IPTV služby O2TV ho najdou v rámci experimentálního režimu na konci programového rastru, kde nahradil osmý kanál O2TV Sport. Verze se standardním rozlišením je dostupná na předvolbě 558, vyšší kvalita obrazu je k dispozici na čísle 568. Zkušební režim stanice obsahuje černou obrazovku a logo kanálu v levém horním rohu.

Po ostrém startu, který je naplánován na pondělí 2. ledna 2017, by měl program obsadit programovou předvolbu 59 a zařadit se tak mezi stanice O2TV Sport a O2TV Fotbal. Operátor již na stanici poutá v rámci menu použitého u IPTV set-top-boxů. V rámci grafiky je zde tenistka Karolína Plíšková. O2TV Tenis nabídne v prvních dnech vysílání přímé přenosy z okruhu WTA, konkrétně Šen-čen (2. ledna), Brisbane International (3. ledna) a ASB Classic (4. ledna). Zákazníci budou moci využívat u nového kanálu všech funkcionalit, na které jsou zvyklí, tedy například multidimenzi.

autor: lukpo
Spustit audio