Celoplošná Prima Star odstartuje 14. června, zrecykluje původní tvorbu televize Prima

25. květen 2021

Společnost FTV Prima využije svou novou celoplošnou televizi Prima Star podle očekávání, zrecykluje na ni původní tvorbu napříč uplynulými roky. Objeví se zde například talk show Nikdo není dokonalý, seriál Rodinná pouta nebo zábavný pořad Carusošou.

„Nový kanál je logické doplnění naší Prima rodiny, za 28 let své existence vyprodukovala televize Prima velké množství pořadů napříč všemi televizními žánry a mnoho z nich se těší i po letech od svého vysílání vysoké divácké oblibě, proto chceme divákům připomenout rodinné stříbro, které bylo doposud ukryto v našich archivech,“ zdůvodnil spuštění nové televize Marek Singer, generální ředitel skupina Prima.

Logo celoplošné televize Prima Star

„Pořady jako Rodinná pouta nebo Nikdo není dokonalý patřily mezi divácky nejoblíbenější, kdy si jejich vysílání nenechaly ujít miliony diváků. I další formáty jako Carusošou, Benefice nebo Telebazar patří mezi nejsledovanější pořady v osmadvacetileté historii Primy. Věříme proto, že diváci ocení jejich návrat na obrazovky a rádi se s námi pobaví a zavzpomínají,“ doplnil Roman Mrázek, programový ředitel skupiny Prima.

Grafickou výbavu pro kanál vytvořilo audiovizuální studio Department, které stojí i za grafikou většiny kanálů skupiny. Symbolem Primy Star je, jak už název napovídá, hvězda. Fialová barva má symbolizovat srdečnost a má být podle Singera tedy srdeční záležitostí. Stanice bude k dispozici v DVB-T2 multiplexu 22 a prozatím exkluzivně v T-Mobile TV. Do budoucna bude Prima Star dostupná i u dalších operátorů.

autor: lukpo
Spustit audio

Související