Celoplošné digitální Sportradio Deutschland spustilo ranní show, moderuje ji rozhlasová legenda

28. únor 2022

Do rozvoje své digitální značky zainvestoval v sousedním Německu také provozovatel rozhlasové stanice Sportradio Deutschland. Od začátku února mohou posluchači naladit v jeho vysílání vlastní ranní show, která je k dispozici i na nové mutaci pro Severní Porýní-Vestfálsko. Vysíláním provází sportovní expert a moderátorský veterán Ulli Potofski.

Ulli Potofski je devětašedesátiletý moderátor a jedna z komentátorských rozhlasových legend, jak uvedla sama stanice v tiskové zprávě. Posluchače Sportradio Deutschland provází vysíláním každý všední den mezi šestou hodinou ranní a desátou dopolední. Sportovní fanoušci se mohou těšit na aktuální zpravodajství každou půlhodinu, živé reportáže, rozhovory a přímý kontakt s týmem stanice.

„Pro mě, jako vášnivého sportovního fanouška a rodáka z Gelsenkirchenu, bylo plnohodnotné sportovní rádio vysílající 24 hodin denně, 7 dní v týdnu (…) splněným snem,“ uvedl Ulli Potofski, nová tvář ranní show rozhlasové stanice Sportradio Deutschland. „O to více mě těší, že jsem součástí programu, a že mohu každý den přinášet aktuální informace obrovské komunitě naší sportem poblázněné země,“ dodal Potofski.

autor: lukpo
Spustit audio

Související