Česká televize spustila novou hybridní aplikaci ke Světovému poháru

16. září 2016

Diváci získají přístup k hokejovým zápasům i prostřednictvím této moderní technologie, takže mohou využít i další funkcionality přehrávače, který ČT používá pro svůj obsah v aplikacích.

Novou aplikaci ke Světovému poháru v ledním hokeji dnes spustila Česká televize. Zájemci ji najdou v nabídce ČT bodu, tedy hybridním vysílání Česká televize označovaném zkratkou HbbTV. Aplikace vychází z osvědčeného konceptu, který veřejnoprávní médium použilo letos na jaře k MS v hokeji a následně k fotbalovému mistrovství Evropy. Světový pohár se dočkal hybridní aplikace vůbec poprvé. K využití technologie je nutný přijímač s HbbTV a jeho připojení k internetu.

Diváci České televize získají přístup k hokejovým zápasům i prostřednictvím této moderní technologie, takže mohou využít i další funkcionality přehrávače, který ČT používá pro svůj obsah v aplikacích HbbTV. Aplikace dále zahrnuje veškerý video obsah z nabídky webu ČT sport. Jedná se o záznamy, momenty, sestřihy, rozhovory a reportáže. Přinese podrobný informační servis ze zápasů i další statistické údaje. Na zelené tlačítko lze navolit lištu SP hokej s přehledem stručných zpráv. Diváci kanálu ČT sport budou mít k aplikaci jednodušší cestu přes modré tlačítko, které se jim bude zobrazovat v pravém dolním rohu.

autor: lukpo
Spustit audio