Český rozhlas chystá hodinový kontaktní pořad o digitálním rádiu

16. srpen 2018

Posluchači se budou moci do vysílání zapojit prostřednictvím telefonní linky, případně e-mailu.

AKTUALIZOVÁNO 15:08 - Vysílání tohoto bloku bylo nakonec zrušeno. Důvodem je mimo jiné skutečnost, že nasazení pořadu by programově připadalo na 50. výročí Sovětské okupace.

Regionální stanice Českého rozhlasu nabídnou v úterý 21. srpna téměř hodinový pořad Kontakt, který se zaměří výhradně na digitální rádio DAB+. Informační blok se bude vysílat konkrétně od 20.04 do 21.00 a hostem ve studiu bude Roman Kropáček, provozní ředitel operátora RTI cz. Kropáček je v oboru jedním z největších propagátorů DAB+ rádia, v multiplexu společnosti vysílají v několika regionech i stanice Českého rozhlasu.

Vzhledem k tomu, že se jedná o pořad kontaktní, zapojit se do něho budou moci pochopitelně také posluchači, a to buďto prostřednictvím e-mailu na adresu kontakt@rozhlas.cz, případně telefonicky na čísle 731 800 900. Pořadem bude provázet moderátorka Iva Kokešová, která je hlasem a tváří Českého rozhlasu Plzeň, kde společnost RTI cz působí. Kokešovou mohou posluchači slyšet kromě již zmíněného kontaktu také v odpoledním, případně víkendovém vysílání.

autor: lukpo
Spustit audio

Související