Chystá se další obří akce na podporu boje proti koronaviru, v Česku bude dostupná opět ve formátu Ultra HD

25. červen 2020

V rámci koncertu se mohou diváci těšit na vystoupení skupiny Coldplay, zazpívají také Shakira, Usher, Jennifer Hudson, Miley Cyrus nebo Justin Bieber. Vystoupí i herci Charlize Theron, Hugh Jackman, Salma Hayek či bývalý fotbalista David Beckham

V sobotu 27. června ve 20 hodin se uskuteční další obří akce na podporu boje s koronavirem COVID-19, za níž stojí opět organizace Global Citizens, tentokrát s podtitulem Global Goal: Unite for Our Future (Celosvětový cíl: Sjednotit se pro naši budoucnost). Diváci se mohou těšit na vystoupení skupiny Coldplay, zazpívají také Shakira, Usher, Jennifer Hudson, Miley Cyrus nebo Justin Bieber. Vystoupí i herci Charlize Theron, Hugh Jackman, Salma Hayek či bývalý fotbalista David Beckham. Akce bude přenášena i do Česka.

V České republice bude možné tuto akci sledovat několika způsoby. Bezplatně bude k dispozici majitelům streamingové multimediální platformy Apple TV nebo klientům společnosti Vodafone. Zákazníci internetové i kabelové televize budou moci o víkendu sledovat volné vysílání hudebních stanic VH1, MTV Live HD a MTV Europe. Vodafone zároveň nebude počítat zákazníkům přenesená data v průběhu konání akce, pokud se rozhodnou pro její sledování prostřednictvím http://www.vodafone.com/globalcitizen.

V nejvyšší obrazové kvalitě bude přenos z akce Global Goal: Unite for Our Future k dispozici klientům satelitní televize Skylink, jejíž součástí je stanice Insight TV. Týká se to pochopitelně i klientů operátora na Slovensku. Podle rozpisu bude vysílat Insight TV tuto akci ze záznamu.

autor: lukpo
Spustit audio

Související