Delux Radio: Velká Británie se dočká internetového projektu dýdžejských legend

20. únor 2018

Ve vysílání se posluchači stanice setkají s hlasy ze známých okruhů, jako byly Radio Caroline, Radio Luxembourg, Capital Radio, BBC Radio One a Two a řady dalších.

Ve Velké Británii začne již za pár dní, v sobotu 24. února, fungovat nový internetový projekt s názvem Delux Radio. Rozhodně ale nepůjde o jeden z řady dalších programů, které na sítí nabízejí pouze nekonečný proud hudby. Delux Radio chce být rozhlasovou stanicí s osobnostmi z řad dýdžejů, kteří se stali na rádiových vlnách legendami. Stanice na webu uvádí, že plánuje nabídnout nejlepší hudbu, která vznikla za posledních sedm desítek let.

Ve vysílání se posluchači stanice setkají s hlasy ze známých okruhů, jako byly Radio Caroline, Radio Luxembourg, Capital Radio, BBC Radio One a Two a řady dalších. Rozhlasové legendy doplní i některé nové hlasy, o nichž si provozovatel myslí, že by do budoucna mohly posluchače zaujmout. Webový portál má být aktualizován, takže jeho návštěvníci na něm mají najít i řadu zajímavých informací a budou se moci zúčastnit i chystaných soutěží. Internetový stream stanice nemá geoblokaci a je tudíž k dispozici i pro zájemce z Česka, případně Slovenska. Není vyloučeno, že stanice bude mít do budoucna ambici vstoupit i na platformu DAB.

autor: lukpo
Spustit audio