Den s digitálním rádiem již zítra v Plzni! Dotazy návštěvníků zodpovědí experti

9. květen 2018

Akce nabídne pestrý program včetně výstavy rozhlasových DAB+ přijímačů, přednášky věnované této technologii a mimo jiné i prodej přijímačů za zvýhodněných podmínek.

Ve čtvrtek 10. května, tedy již zítra, se v prostorách Českého rozhlasu Plzeň uskuteční další Den s digitálním rádiem. Akce všem zájemcům o technologii DAB+ zodpoví veškeré odpovědi na otázky, které je zajímají. Od devíti do devatenácti hodin budou na místě Roman Kropáček, provozní ředitel operátora RTI cz a Lukáš Štěpánek, obchodní zástupce společnosti TechniSat pro náš trh, která je známým výrobcem domácí spotřební elektroniky včetně digitálních rádií.

Den s digitálním rádiem nabídne pestrý program včetně výstavy rozhlasových DAB+ přijímačů, přednášky věnované této technologii, prodej přijímačů za zvýhodněných podmínek a zájemci se budou moci zúčastnit i komentované prohlídky rozhlasového muzea. Událost má i svou speciální webovou stránku dostupnou na adrese www.densdigitalnimradiem.cz. Český rozhlas Plzeň najdou zájemci na známé adrese Náměstí Míru 10. Stanice je součástí programové nabídky v digitálních zemských multiplexech ČRo DAB+ a RTI cz.

autor: lukpo
Spustit audio