Dětská televize Rik od května v nabídce T-Mobile TV

10. květen 2022

Společnost T-Mobile zařadila od začátku května do své nabídky dětskou stanici Rik, která je k dispozici ve standardním rozlišení. Zájemci ji mohou najít v internetové platformě na programové předvolbě 142, k dispozici je také zpětné zhlédnutí prostřednictvím elektronického programového průvodce EPG.

Čtěte také

Rik je dalším dětským kanálem, který je k dispozici v nabídce významného tuzemského operátora, jehož zákaznická základna televizní služby již překročila dvousettisícovou hranici. K zařazení programu došlo ve stejnou dobu, kdy se objevil také v nabídce společnosti Slovak Telekom. Vzhledem k tomu, že obě služby jsou spolu díky svému majiteli, skupině Deutsche Telekom, úzce techniky propojeny, není tento krok nijak překvapivý, spíše naopak.

Dětská televize Rik je již na tuzemském trhu poměrně solidně zastoupena. V nabídce ji mají například i operátoři O2 Czech Republic nebo SledováníTV, naopak u Skylinku nebo Vodafonu chybí. Rik tak nabízí zejména společnosti, které působí jak na slovenském, tak i českém trhu. Ve standardním rozlišení a doposud také bez lokalizace je zákazníkům T-Mobile k dispozici dětská stanice Boomerang, v SD jsou i kanály FilmBox a FilmBox Stars.

autor: lukpo
Spustit audio

Související