Deutsche Telekom pustí po Slovensku kanály Digi Sport i do nabídky T-Mobile v Česku

9. srpen 2018

„Zařazením dvojice kanálů Digi Sport přinášíme na obrazovky T-Mobile TV špičkový evropský fotbal a další atraktivní sportovní obsah,“ konstatoval Juraj Bóna, ředitel B2C marketingu a řízení produktů společnosti T-Mobile.

Kanály Digi Sport 1 a 2 budou od středy 15. srpna také součástí televizních nabídek společnosti T-Mobile Czech Republic. Doposud byly tyto programy na našem území k dispozici výhradně klientům placených služeb Digi TV a Digi2GO, a to díky spolupráci Digi Czech Republic právě se společností Slovak Telekom, která u našich východních sousedů provozuje platformy MagioSat, Magio TV a Nová Digi. Dnes ohlášená novinka proto není příliš velkým překvapením. V minulosti byly kanály Digi Sport díky spolupráci s O2 Czech Republic součástí O2TV.

„Zařazením dvojice kanálů Digi Sport přinášíme na obrazovky T-Mobile TV špičkový evropský fotbal a další atraktivní sportovní obsah. Věříme se, že se tím odlišíme od jiných konkurenčních hráčů na poli placené televize a zákazníkům s pozemním vysíláním nabídneme další důvod pro přechod na T-Mobile televizi s chytrými funkcemi a unikátním obsahem,“ konstatoval Juraj Bóna, ředitel B2C marketingu a řízení produktů společnosti T-Mobile. Exkluzivní sportovní kanály provozuje na své platformě již zmiňovaná konkurenční O2TV. Jde o O2TV Sport, O2TV Fotbal a O2TV Tenis.

DIGI Sport 1 HD

FA Cup, Série A, Bundesliga, LaLiga, 2. Bundesliga, Skotská Premiership, Fed Cup tenis, Davis Cup tenis, International GT Open + Euroformula Open, Kickbox Enfusion Live, FIM Speedway

DIGI Sport 2 HD

FA Cup, Série A, Bundesliga, LaLiga, 2. Bundesliga, Skotská Premiership, Fed Cup tenis, Davis Cup tenis, International GT Open + Euroformula Open, Kickbox Enfusion Live, FIM Speedway

autor: lukpo
Spustit audio

Související