Digitální Radio 10 Gold se změnou názvu, nově jako Radio 10 60s&70s

14. červenec 2017

Na distribuci rozhlasové stanice v rámci digitálního vysílání se nic nezměnilo. Program je stále dostupný v celoplošném multiplexu DAB+.

Oblíbená digitální rozhlasová stanice Radio 10 Gold z Nizozemska prošla v uplynulých týdnech několika změnami. Program se nyní identifikuje jako Radio 10 60s&70s a symbolizuje tak svůj příklon k hudbě šedesátých a sedmdesátých let. Pod hlavičkou Radio 10 je aktuálně provozovaných osm rozhlasových stanic. Kromě stejnojmenného programu jde například o hudbu osmdesátých a devadesátých let nebo love songy a #1 hity.

Na distribuci rozhlasové stanice v rámci digitálního vysílání se nic nezměnilo. Program je stále dostupný v celoplošném multiplexu DAB+, ve kterém jsou dále šířeny například okruhy Radio 538, Retro Hits, Sky Radio, Classic FM, SLAM! nebo 100% NL. Celkem jde o osmnáct stanic. Internetový stream je bez geoblokace dostupný například na webu radio10.nl nebo díky službě TuneIn. Program si tak mohou naladit i zájemci z České republiky a Slovenska, kteří preferují hudbu z období šedesátých a sedmdesátých let.

autor: lukpo
Spustit audio