Digitalradio Deutschland vítá aktivity ARD v oblasti DAB+ rozhlasu

12. duben 2017

Podle Williho Steula, předsedy Digitalradio Deutschland a šéfa rodiny Deutschlanradio, strategie ukazuje sebevědomí a moc uplatňovat jednotný postup v oblasti zavádění této technologie.

Sdružení Digitalradio Deutschland, které spojuje subjekty na německém trhu zainteresované v procesu zavádění pozemního rozhlasu DAB+, uvítalo rozhodnutí tamního veřejnoprávního média ARD zahájit rozsáhlou kampaň na propagaci technologie a představení nového loga. „Všechny subjekty jsou zvány k účasti na uvedení nové značky. Jde o obrovskou příležitost pro DAB+,“ uvedl Willi Steul, předseda Digitalradio Deutschland a šéf rodiny Deutschlanradio.

Podle Steula strategie ARD ukazuje novým logem sebevědomí a moc uplatňovat jednotný postup v oblasti zavádění pozemního digitálního rozhlasu, a to napříč všemi komunikačními kanály. ARD přišla s jednotným přístupem, který mohou využít zdarma všechny subjekty na trhu. Návrh nového loga a představenou strategii vítá Digitalradio Deutschland jako důležitý krok pro další rozvoj pozemního rádia DAB+ na německém trhu. Kromě rozhlasových stanic se plánují do akce na propagaci technologie zapojit i maloobchodníci a výrobci elektroniky.

autor: lukpo
Spustit audio