DNX8170DABS: Nová navigace od Kenwoodu s podporou DAB+

30. červen 2017

Pro audiostreaming prostřednictvím Bluetooth je možné připojit až tři mobilní zařízení. DNX8170DABS disponuje dvěma USB porty, které umožňují rozšíření o telefon, iPad nebo flash disk.

Japonská společnost Kenwood přichází na trh s novinkovým navigačním systémem DNX8170DABS. Ten přináší kromě jiného i podporu digitálního rádia ve standardu DAB+, analogový rozhlas VKV je pochopitelně samozřejmostí. U navigace by zároveň dle specifikace výrobce mělo fungovat přepínání mezi VKV a DAB+ v případě nekvalitního signálu. Monitoring pásem probíhá trvale na pozadí.

Navigační systém má kromě samotných map, DAB+ rádia i VKV zároveň podporu komunikace s DVD, případně CD přehrávačem. Stává se tak jakýmsi multimediálním systémem pro celý automobil. Pro audiostreaming prostřednictvím Bluetooth je možné připojit až tři mobilní zařízení. DNX8170DABS disponuje dvěma USB porty, které umožňují rozšíření o telefon, iPad, případně klasický flash disk, případně jiné úložiště dat. Pro starší zařízení je připravena podpora analogových vstupů, které jsou dva.

autor: lukpo
Spustit audio