Do Regionálnítelevize CZ vstupuje majetkově vydavatel Deníků, přebírá její většinu

18. duben 2017

„Vstup strategického partnera je pro nás, po pěti letech existence na mediálním trhu, dalším významným krokem k rozvoji společnosti,“ uvedla šéfka televize Eva Stejskalová.

Novým většinovým vlastníkem televizní stanice Regionálnítelevize CZ, která v těchto dnech slaví své páté narozeniny, se stalo vydavatelství Vltava Labe Media, které koupilo skrze jejího provozovatele sedmdesátiprocentní podíl. Eva Stejskalová zůstává nadále hlavní tváří projektu coby výkonná ředitelka.

Regionálnítelevize CZ vysílá nekódované na satelitu Astra 3B, v Regionální síti 8 Českých Radiokomunikacích a v řadě kabelových a IPTV sítí.

Vltava Labe Media je vydavatelem 71 regionálních mutací Deníku, 23 regionálních týdeníků a 15 časopisů. „Vstup strategického partnera je pro nás, po pěti letech existence na mediálním trhu, dalším významným krokem k rozvoji společnosti. Spojení s Deníky je vzhledem k charakteru našeho projektu podporujícího české regiony logické a posílí nejen samotnou televizi, ale i naše obchodní partnery,” vysvětlila Stejskalová. Michal Klíma, předseda představenstva a generální ředitel Vltava Labe Media, doplnil, že jeho vizí je, aby se vydavatelství stalo číslem jedna v oblasti regionálních informací a komunikace s regiony.

autor: lukpo
Spustit audio