Dokumentární kanál Viasat již letos podruhé bezplatně v nabídce slovenské pozemní televize

5. duben 2019

Viasat Explore na promo pozici nahradil dětskou televizi Minimax. Díky volnému vysílání tematické stanice se mohou diváci těšit v dubnu například na dokumenty Úkoláři, Australští zlatokopové, Honba za nefritem, Australská záchrana lodí, Lesní muži nebo Masakr.

Diváci v dosahu slovenského pozemního vysílání mohou od dnešního dne sledovat na promo pozici placené televize Plustelka dokumentární kanál Viasat Explore. Na novinku upozornili portál Digitální rádio hned dva z jeho čtenářů. Viasat Explore je stejně jako další „ochutnávkové“ kanály k dispozici ve standardním rozlišení obrazu. Společnost Viasat World, která tuto stanici provozuje, nabízí kanál od začátku letošního roku také ve vysokém rozlišení, což platí i pro Viasat Nature a Viasat History, který už letos v lednu nabídce Plustelky volně vysílal.

Viasat Explore na promo pozici nahradil dětskou televizi Minimax. Díky volnému vysílání tematické stanice se mohou diváci těšit v dubnu například na dokumenty Úkoláři, Australští zlatokopové, Honba za nefritem, Australská záchrana lodí, Lesní muži nebo Masakr. Placená televize je zdarma v Plustelce šířena vždy po dobu jednoho měsíce, tentokrát však akce trvala o několik dnů déle. Vzhledem k tomu, že je promo pozice šířena nejen bezplatně, ale také nekódovaně, není pro její příjem nutný oficiální box, případně CI modul služby.

autor: lukpo
Spustit audio

Související