Dokumentární kanál WAR Svět válek začne od května vysílat reklamu

11. duben 2018

Programovou nabídku stanice, jak již název napovídá, tvoří pořady s válečnou tématikou, seriály a formáty o špionáži, terorismu a konspiračních teoriích.

Dokumentární kanál WAR Svět válek začne od května letošního roku vysílat reklamu. Prodávat ji pro tuto stanici bude agentura Atmedia. Provozovatelem kanálu je Československá filmová společnost Leoše Pohla, která taktéž vlastní placené programy CS Film, CS Mini a Horor film, portfolio doplňuje ještě volně šířená televize Kinosvět. Dokumentární stanice WAR doposud reklamu neměla, mezi pořady nabízela pouze vždy sérii upoutávek.

„Ačkoliv se tato stanice představila českému trhu teprve nedávno, vykazuje natolik zajímavé výsledky, že jsme se společně rozhodli monetizovat její komerční potenciál,” uvedla ke spolupráci Michaela Vasilová, jednatelka společnosti Atmedia. Programovou nabídku stanice, jak již název napovídá, tvoří pořady s válečnou tématikou, seriály a formáty o špionáži, terorismu a konspiračních teoriích a nechybí ani dokumenty věnované české a slovenské armádě. Mezi diváky této stanice jsou především muži. Aktuálně je program šířený prostřednictvím digitálních televizí UPC, Skylink a dalších operátorů.

autor: lukpo
Spustit audio