Dokumentární stanice Fine Living změnila vizuál, upravila i logo

30. květen 2016

Program je dostupný operátorům na našem trhu ve standardním i vysokém rozlišení. Distribuován je přes satelitní pozici 23,5 stupně východně.

Dokumentární stanice Fine Living upravila v uplynulých dnech svůj vizuální styl. V něm jsou nově použity nejen nové grafické prvky, ale i podoba samotného loga. Inovovaný identifikátor používá obdélník s výplní (dříve byl prázdný a černě, případně bíle lemovaný). Původně bílé písmo má nyní nově černou barvu. Stanice je dostupná operátorům v České republice a na Slovensku ve standardním i vysokém rozlišení (HDTV), záleží tedy na samotných službách, jako kvalitu svým zákazníkům nabídnou.

„Programová nabídka zachycuje prvotřídní styl a umění zpříjemnit si život. Nechte se inspirovat poutavými pořady z oblasti moderního životního stylu, designu, zdraví, společnosti a gastronomie,“ uvádí na svých webových stránkách společnost Channels, která tento program v obou zemích bývalé federace zastupuje. Provozovatelem kanálu je firma Scripps Networks International (UK). Na českém trhu jsou díky ní známé i dokumentární placené kanály Food Network a Travel Channel.

autor: lukpo
Spustit audio