Dokumentární stanice Kinosvět spustila novou verzi hybridních aplikací HbbTV

7. červen 2018

„Nabídka se zásadním způsobem vylepšila nejen po technické, ale především po obsahové stránce,“ uvedl ke změnám Leoš Pohl, většinový majitel Československé filmové společnosti, která tuto stanici provozuje.

Dokumentární stanice Kinosvět, která je volně šířena prostřednictvím Regionální sítě 4 a 7 nebo celoplošně v DVB-T2 multiplexu společnosti Digital Broadcasting, představila ve středu 6. června zcela novou podobu svého hybridního menu. Nová je nejen verze červeného tlačítka, ale také jednotlivé aplikace, které nesou například označení Filmový svět, Brzy uvidíte nebo Výhodné nákupy. Do HbbTV stanice byl zakomponován i tematický portál Filmpopular.

„Službu HbbTV nabízí Kinosvět již od května loňského roku. Tehdy se soustředila především na reklamní kampaně a promo našich jednotlivých televizních kanálů. Teď se zásadním způsobem vylepšila nejen po technické, ale především po obsahové stránce, a hlavně zvyšuje pohodlí diváka. Ten si totiž až dosud mohl Filmpopular předplatit pouze prostřednictvím chytrých telefonů, PC a notebooků,“ uvedl Leoš Pohl, většinový majitel Československé filmové společnosti, která tuto stanici provozuje. Vývojářem aplikace je společnost GrandIT.

autor: lukpo
Spustit audio

Související