Dokumentární stanice Love Nature HD součástí nabídky satelitní televize Skylink

12. srpen 2019

Nový dokumentární kanál je zaměřený na všechny milovníky zvířat, přírody a dokumentů, kterým nabídne největší světovou knihovnou přírodovědeckých programů ve vysokém rozlišení.

Od dnešního dne mohou klienti satelitní televize Skylink sledovat zcela novou dokumentární stanici Love Nature HD. Zákazníkům je prozatím dostupná pouze v originálním znění, tedy angličtině, její provozovatel už nicméně avizoval, že se na lokalizaci do češtiny chystá. Stejně jako audio, k dispozici je v angličtině také elektronický programový průvodce (EPG). Stanice Love Nature HD s dodatkem CZ funguje na pozici po dnes již nevysílajícím kanálu Brava HD.

Nový dokumentární kanál je zaměřený na všechny milovníky zvířat, přírody a dokumentů, kterým nabídne největší světovou knihovnou přírodovědeckých programů ve vysokém rozlišení obrazu, která zahrnuje více než čtyřicet natáčecích lokalit po celém světě, včetně vzdálené Zambie, Kambodži, Austrálie nebo blízké Skandinávie. Nový program je k dispozici zákazníkům s předplaceným balíčkem Kombi, Flexi 10 a Komplet. Skylink umožní svým klientům také příjem Love Nature v UHD formátu, její vysílání bude ale k dispozici na družici Hotbird, 13 stupňů.

Parametry příjmu: Astra 3B (pozice 23,5 stupně východně), 12090/V, SR 29900, FEC 2/3,
norma DVB-S2/8PSK

autor: lukpo
Spustit audio

Související