Dokumentární stanice Spektrum HD zvyšuje dostupnost u operátora Skylink

1. březen 2018

Díky nové dohodě bude možné programy z rodiny AMC Networks International šířit i v rámci internetové platformy Skylink Live TV.

Satelitní služba Skylink zařazuje od čtvrtka 1. března dokumentární stanici Spektrum HD do nižší programové nabídky Multi. Doposud ho mohli klienti operátora sledovat, pokud měli tarif Kombi a vyšší, případně si stanici vybrali jako součást sedmi volitelných kanálů v rámci Flexi 7. Zpřístupnění stanice Spektrum HD širšímu publiku je součástí dohody, kterou učinila skupina M7 Group provozující Skylink s AMC Networks International, která program vlastní.

Nová dohoda se týká také programů AMC, Film+, Sport 1 HD, Sport 2 HD, Minimax, JimJam a TV Paprika. „Těší nás, že programy AMC Networks zůstávají v nabídce Skylinku. Navíc, díky novým podmínkám jsme mohli začít pracovat i na zařazení těchto programů do naší internetové televize Skylink Live TV,“ uvedl Jaromír Glisník, člen představenstva M7 Group. „Tato dohoda je dalším významným mezníkem v našem dlouhodobém vztahu se společností M7 Group. Jsme přesvědčeni, že si diváci Skylinku dozajista užijí kvalitní a jedinečný obsah,“ doplnil Balázs Hajós, viceprezident pro obchod v AMC Networks International – Central and Northern Europe.

autor: lukpo
Spustit audio