Dokumentární stanice Viasat Explore přešla na čtyřiadvacetihodinové vysílání

2. leden 2019

Erotický kanál Spice, který se o programovou pozici s dokumentární stanicí dělil do 31. prosince 2018, ukončil vysílání.

Dokumentární stanice Viasat Explore, která je v České republice součástí nabídky řady kabelových a satelitních operátorů, přešla od 1. ledna letošního roku na čtyřiadvacetihodinové vysílání. Nově ji tak mohou diváci sledovat i v noci. Právě tento čas vyplňovala do 31. prosince 2018 stanice Spice. Ta přinášela lechtivý obsah pro muže, jednalo se ovšem pouze o lehkou erotiku, takže v průběhu let ztratilo postupně vysílání tohoto kanálu význam.

Erotických kanálů s necenzurovaným obsahem je dnes na českém i slovenském trhu velké množství. Namátkou můžeme jmenovat Penthouse HD 1 a 2, Vivid TV Europe, Reality Kings TV, Hustler TV, Hustler HD, Redlight TV, Dorcel TV HD a řadu dalších. Erotické stanice dnes vysílají v nabídkách tuzemských služeb jak ve standardním, tak i vysokém rozlišení. Na vysílání Viasat Explore už nyní nebude uplatňován rodičovský zámek ani v nočních hodinách.

autor: lukpo
Spustit audio

Související