Erotická stanice Spice končí, Viasat Explore bude vysílat po celý den

8. říjen 2018

Program nabízel pouze lehkou erotiku, takže v průběhu let ztratil na významu. Stanice svým obsahem prakticky nemohla konkurovat programům, jako je Leo TV, Brazzers TV Europe, Penthouse a řada dalších.

Společnost Viasat World, která je mimo jiné provozovatelem dokumentárních stanic Viasat, ukončí k 31. prosinci vysílání soft erotického kanálu Spice. Firma to již oznámila svým obchodním partnerům, portálu Digitální rádio to potvrdili dva operátoři, kteří tento program měli ve své nabídce. Erotická stanice Spice vstoupila na trh placená televize začátkem roku 2006 a dělila se o programovou pozici s dokumentárním programem Viasat Explore.

Česká republika a Slovensko nejsou prvním trhem, kde Spice končí. Již v roce 2013 opustila stanice Polsko. Kromě našeho regionu bude vysílání tohoto kanálu ukončeno také v Albánii, Bosně a Hercegovině, Bulharsku, Chorvatsku nebo na Kypru a v dalších zemích. Viasat Explore přejde od 1. ledna 2019 na čtyřiadvacetihodinové vysílání. Stanice Spice prakticky ztratila v průběhu let svůj význam, zájem o soft erotiku je na poli placené televize minimální.

autor: lukpo
Spustit audio

Související