Ekonomický servis Bloomberg TV+ už funguje i v Česku, potřebujete však Apple TV

31. červenec 2020

S Bloomberg TV+ získá uživatel výrazně více ekonomických informací včetně trvale aktualizovaných grafů, statistik a podobně. Bloomberg přináší rozhovory v angličtině s klíčovými postavami ze světa byznysu a pohled na jeho vývoj po celém světě.

Streamingová platforma Apple TV nabízí svým zákazníkům další exkluzivní obsah. Výhradně majitelé tohoto domácího multimediálního zařízení mohou nyní získat další ekonomické informace díky Bloomberg TV+. Nová služba, na jejíž spuštění upozornil například portál Broadband TV News, funguje i v České republice, uživatel si ovšem musí aktualizovat svou Bloomberg aplikaci. Veškerý obsah je k dispozici zdarma a ve vysokém rozlišení obrazu (HDTV). Ve Spojených státech je už Bloomberg TV+ dokonce ve 4K formátu.

Jaký je rozdíl mezi klasickou Bloomberg TV a Bloomberg TV+? Na druhé platformě získá uživatel výrazně více ekonomických informací včetně trvale aktualizovaných grafů, statistik a podobně. Bloomberg přináší rozhovory s klíčovými postavami ze světa byznysu a pohled na jeho vývoj po celém světě s dopadem zejména na Spojené státy. Diváci si mohou například přehrát zpětně i pořady „Bloomberg Surveillance“, „Wall Street Week“, „Hello World“ a „Bloomberg Technology“. Bloomberg TV+ je logickým doplněním servisu Bloomberg TV.

autor: lukpo
Spustit audio

Související