Erotická stanice Penthouse HD1 od dubna jako Penthouse Gold

18. březen 2019

Stanice nabízí produkci z dílny Penthouse Digital v plné délce. Tematická televize je dostupná jak v nabídce satelitní tak i internetové televize Skylink.

Placená erotická televize Penthouse HD1 se od 1. dubna změní na Penthouse Gold. Změnu již avizuje provozovatel kanálu v jeho vysílání prostřednictvím teaserů – krátkých upoutávek. Penthouse HD1 je v České republice a na Slovensku součástí nabídky placené televize Skylink, a to jak v její satelitní, tak i internetové variantě. Skylink má v nabídce také sesterský kanál Penthouse HD2, u něho prozatím ale žádné změny avizovány nejsou.

Penthouse HD1 přináší ve svém vysílání špičkovou erotiku bez cenzury. Jeho diváci se zde mohou setkat se známými pornoherečkami, jako jsou například Chanel Preston, Bridgette B, Nicole Aniston, Katie Morgan, Layla Sin a řada dalších. Penthouse HD1 přináší na rozdíl od Penthouse HD2 erotické filmy ve své plné délce, druhá zmíněná placená televize je výběrem scén trvajících maximálně několik desítek minut a je dostupná pouze z družice.

autor: lukpo
Spustit audio

Související