Erotická stanice Playboy TV dostupná v nabídkách českých operátorů upravila logo

4. duben 2016

Playboy TV není v nabídkách českých operátorů příliš rozšířená. Program od dnešního dne oficiálně figuruje v nabídce IPTV od T-Mobilu.

Provozovatel evropské verze soft erotické stanice Playboy TV, která je dostupná i v nabídkách několika českých operátorů, od soboty 2. dubna drobně upravil logo tohoto programu. Zatímco trendem posledních let je spíše loga zprůhledňovat, případně představovat jejich bílé varianty, Playboy TV se vydala opačnou cestou. Nová podoba identifikátoru je velmi výrazná. Doposud bylo logo průhledné a ve vysílání příliš nerušilo. Změna nastala v sobotu dvě minuty po páté hodině ranní, a to po skončení sedmého dílu pořadu Triple Play, což si redakce Digitálního rádia ověřila v IPTV službě T-Mobile TV.

Stanice Playboy TV není v nabídkách českých operátorů příliš rozšířená. T-Mobile byl prvním výraznějším hráčem, který tento program do nabídky zařadil. Playboy TV není dostupná v O2TV (IPTV služba O2 Czech Republic), UPC Digital (kabelová síť UPC Česká republika), ani satelitní službě Skylink (provozovatel M7 Group). Program na našem a slovenském trhu zastupuje společnost Channels. Na jejím webu se charakterizuje jako čtyřiadvacetihodinová soft erotická stanice s původním zněním a dvěma premiérami každý den. Operátoři, kteří se tuto stanici rozhodnout zařadit mají k dispozici video na vyžádání.

Playboy TV - nové logo

Nové logo erotické stanice Playboy TV

Playboy TV - staré logo

Původní logo erotické stanice Playboy TV

autor: lukpo
Spustit audio