Eurosport opět nabídne olympijské hry i na bonusových kanálech

7. červen 2021

Zákazníci vybraných operátorů placených služeb budou moci opět sledovat nadcházející olympijské hry v Tokiu na bonusových kanálech Eurosport. V minulosti použila společnost Discovery, která stanice vlastní, stejný model u zimní olympiády v Pchjongčchangu.

Společnost Discovery oživí opět při příležitosti nadcházejících letních olympijských her v Tokiu bonusové kanály ze sportovišť, jejichž dění se nevejde do vysílání programů Eurosport 1 a Eurosport 2. Portálu Živé.sk to potvrdila distribuční manažerka Klára Kotenová. Operátory, u kterých budou tyto streamy k dispozici, plánuje firma oznámit do zahájení této významné sportovní události, která začíná 23. července.

„Eurosport připravuje několik speciálních pop-up kanálů se speciálním programem, který doplní vysílání 24/7 na Eurosportu 1 a Eurosportu 2. Vysílání pokryje olympijský program od slavnostního startu až po závěrečnou ceremonii, a blíže se zaměří na širokou škálu sportovců, atletů a lokálních hrdinů,“ uvedla Koblížková. V minulosti bylo možné tyto kanály sledovat v kabelové síti společnosti Vodafone, svého času UPC Česká republika.

autor: lukpo
Spustit audio

Související