Festival taneční hudby Tomorrowland slaví patnáctiny se speciální digitální stanicí

4. březen 2019

Tematický program nabídne běžné moderované vysílání s nejlepšími sety napříč patnáctiletou historií belgického festivalu. Ve vysílání toho bude k dispozici ale mnohem víc.

Belgický hudební festival Tommorowland, který se letos koná od 19. do 21. a od 26. do 28. července, oslavuje patnácté narozeniny ve velkém stylu. Organizátor akce při této příležitosti spustil speciální digitální stanici „One World Radio“. Milovníci taneční hudby ji mohou poslouchat bez geoblokace buďto on-line, případně v mobilních aplikacích pro Android nebo iOS. Před její instalací je nutné zájemce upozornit, že nutnou součástí je registrace nového uživatele, která odemkne i další funkcionality. Stanice v Belgii vysílá i skrze platformu DAB+.

Na co se mohou posluchači stanice One World Radio těšit, je z pohledu fanoušků festivalu jasné. Půjde o čtyřiadvacetihodinové vysílání po celých sedm dní v týdnu. V programu nebudou chybět běžné moderátorské vstupy i sety DJ’s, kteří letos na Tommorwlandu vystoupí, případně již v uplynulých letech vystoupili, a to včetně těch nejvíce ikonických momentů. Každou páteční noc a sobotní poledne si budou moci zájemci poslechnout hitparádu třiceti nejžhavějších nahrávek tak, jak je sestavil právě „Lid Tommorowlandu“. Vysílání skončí se závěrem srpna.

autor: lukpo
Spustit audio

Související