Filmová stanice Sundance Channel prošla proměnou, je z ní Sundance TV

1. září 2016

„V posledních letech jsme v oblasti programu ušli obrovský kus cesty a proměnu loga a vizuálu chápeme jako logický krok, který nás posune kupředu,“ uvedl provozovatel.

Po dvou a půl letech, kdy se změna uskutečnila ve Spojených státech, byla dnes rebrandována (proměněna) i evropská verze filmového kanálu Sundance Channel. Od dnešního dne mohou sledovat diváci tuto stanici pod názvem Sundance TV. Program je dostupný i u některých tuzemských operátorů, mimo jiné ve standardním rozlišení v rámci O2TV a jako program ve vysoké kvalitě obrazu (HD) u satelitní služby freeSAT.

Důvodem k rebrandingu tohoto programu je dle provozovatele „vytvoření svěžího a originálního programování“. Stanice není na českém a slovenském trhu lokalizována, a to jak formou audia, tak i titulků. Jazykově vybavení diváci ji mohou sledovat v originálním znění, většinou v angličtině. Nová, modernější podoba loga obsahuje velké bezpatkové písmo a neutrální barvy. Součástí značky Sundace TV jsou i webové stránky http://www.sundance.tv/. Za rebrandingem stojí společnost Johnson + Wolverton.

autor: lukpo
Spustit audio