Filmové kanály Cinemax dostanou v satelitní službě Digi TV zvláštní balíček

31. březen 2017

Cinemax je orientovaný na americké a mezinárodní filmy a seriály z vlastní produkce, Cinemax 2 se jako artový program zaměřuje na evropské i mezinárodní tituly od nezávislých studií.

Zákazníci satelitní služby Digi TV a internetové platformy Digi2GO, kteří si budou chtít objednat filmové kanály Cinemax, v nabídce budou od 1. dubna, je najdou v samostatném balíčku za 89 korun. Přístup k nim budou mít i noví klienti s tarifem Maxi. Oba programy už Digi TV několik dní testuje a jsou již zařazeny v seznamu kanálů na oficiálních boxech. Stanice budou k dispozici ve standardním rozlišení, v nabídce se objeví i křesťanská TV Lux.

Cinemax je orientovaný na americké a mezinárodní filmy, seriály z vlastní produkce, dramata, komedie, akční, dobrodružné a kriminální filmy, horory, fantasy, sci-fi a historické filmy. Nedělní večery patří filmovým premiérám, sobotní seriálovým. Pátky jsou vyhrazeny žánrovým snímkům, středy nabízejí dramata či thrillery. Cinemax 2 se jako artový program zaměřuje na evropské i mezinárodní tituly od nezávislých studií, festivalové snímky, inspirativní i emotivní příběhy. Nedělní premiéry patří nejlepším nezávislým snímkům z mezinárodní produkce, soboty nabízejí hlavní filmovou premiéru týdne a pondělky se zaměřují na oceňované klasiky.

autor: lukpo
Spustit audio